Hollywood salvatge

Moltes vegades identifiquem el món de Hollywood com l’exemple perfecte d’elegància i glamour. Tots hem vist les mansions en les què viuen les grans estrelles i pensem que és poc menys que una mena d’univers perfecte. La realitat és molt diferent. Enveges, gelosia, infidelitats i aficions estranyes omplen les pàgines de les vides dels que, al cap i a la fi, són éssers humans; això sí, amb uns ingressos d’uns vint milions de dòlars per pel·lícula.

El llibre “Curiosidades, gazapos y anécdotas de Hollywood”, escrit per l’Eduardo Llorente i el David Erauskin, ens aclareix quantes de les històries i llegendes que envolten la meca del cinema són vertaderes.

Una d’elles és la que afecta a Sharon Stone. Pel que sembla, en el rodatge de “Les mines del rei Salomó” va mantenir una relació no especialment bona amb els seus companys. En una escena, ella devia submergir-se dins d’una olla gegant. El que l’estrella desconeixia és que uns minuts abans alguns tècnics van orinar dins d’aquella olla com a venjança per la seva actitud. Suposo que si veus la pel·lícula alguna vegada, la visió d’aquella escena pot ser, com a mínim, curiosa.

També tots recordem a Errol Flynn com a Robin Hood o Guillermo Tell. El veiem amb un físic notable i amb una simpatia indiscutible. La veritat és que la seva vida va estar plena d’expulsions al col·legi i d’excessos. Inclús van caure sobre ell vàries acusacions de violacions. Però el que poca gent sap és que en les festes que organitzava solia amenitzar les vetllades tocant el piano… amb el seu penis. No es conserva cap enregistrament d’aquell talent per saber com sonava la seva música.

Una altra anècdota curiosa és la que fa referència al film “Els Rescatadors” de Disney. En els primers minuts de pel·lícula els protagonistes passen volant en un ocell per davant d’unes finestres de Nova York. La famosa productora americana va trigar catorze anys a adonar-se que en una d’aquelles finestres hi havia una dona nua. També és coneguda una altra anècdota relacionada amb un film Disney. Parlo de “El rei lleó”. En una escena, quan el jove protagonista s’estira al terra cansat, un núvol de pols s’aixeca cap al cel. Si es deté l’acció en un fotograma en concret es pot veure escrita la paraula SEX. Conclusió: has de pagar més als dibuixants perquè poden venjar-se.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s