Idiot TV

El MipCom és un mercat televisiu internacional que se celebra a Cannes i que marca les futures tendències en televisió per a la propera temporada. Aquest any el titular podria ser “més del mateix”. Segons ens informa El Periódico, els tres programes més destacats són Love in the wild (una mena de Supervivientes on un grup de solters amb les hormones alterades ha de cercar a la seva mitja taronja), Babes on the bus (un autocar ple de dones recorre els pobles a la recerca d’un marit) i The Villa (nois i noies busquen a la seva parella ideal en una mansió com les que surten a les pelis porno). Perdonin si faig un descans per badallar.

Però de totes les propostes estranyes la que més m’agrada és Crunch, una mena de Gran Hermano, amb la diferència que les parets de la casa es van estrenyent de mica en mica. Suposo que el show comença amb una casa com les que surten a El Convidat i que, més tard, acaba convertida en un pis de protecció oficial amb mobles de l’IKEA. Això obre grans possibilitats. S’imaginen que això ho poguéssim fer al Parlament? Ah, sí? Em retalles la sanitat? Espera que et trec 200 m2. Que el col·legi durarà tan sols dues hores cada dia per beneficiar a l’escola privada? Tranquil… senyor conseller. Et trec 1000 m2 i acabaràs assegut als genolls de l’oposició.

També hi ha propostes espanyoles. El Risto Mejide ha presentat Ransom, un programa en el què un concursant simula estar segrestat durant quatre dies, en els quals ha de superar un seguit de proves. Queda clar que la fi d’ETA és a prop. Aquest programa hagués resultat inviable en l’època d’Ortega Lara o Miguel Ángel Blanco. Avui, en principi, ja no és políticament incorrecte.

Per sort, al nostre país no tenim cap Jerry Springer. Volen saber quins continguts tenen a vegades els seus shows? El següent vídeo mostra que no fa tertúlies literàries (allunyin als nens de la pantalla).

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s