Por fabol séanos más civilizados

Se ruega a la perssona que ha olvidado la bolsa de la basura en el ascensor que la recoja. Una vecina del bloque la ha visto. Por fabol séanos más civilizados que luego hablamos mucho”. Estic plenament convençut que alguna vegada han vist notes com aquesta penjades en un vestíbul o en un ascensor. I és que les comunitats de veïns constitueixen un petit món a escala, on les misèries i la manca d’educació conviuen diàriament amb la necessitat de preservar un entorn net i segur. És, sense cap mena de dubte, un reflex perfecte del que succeeix al carrer o a l’oficina.

Les ciutats ens obliguen a conviure molt a prop d’estranys. Sense voler, a vegades sentim sorolls indesitjats, suportem l’absència d’hàbits higiènics en moltes persones i ens indignem amb tots aquells que s’han fet amics del furt. Per aquest motiu, a vegades explotem.

Una de les manifestacions més espectaculars són les notes que els veïns pengen en llocs visibles. Podem veure de tot: faltes ortogràfiques que provoquen vergonya aliena, insults, amenaces i, per què no dir-ho, mostres de l’ingeni col·lectiu que sempre tenen la vocació d’alegrar-nos el dia. Una breu recerca per internet m’ha permès obtenir una meravellosa fotografia de les relacions humanes més disfuncionals. Tant de bo gaudiu amb aquest microcosmos surrealista.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s