Les flatulències de les vaques

Avui, encara molt content per la designació de Tarragona com a seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, he decidit posar en perill el meu ordinador i donar un volt pels llocs web dels mitjans de comunicació de Mordor. Per part dels que recolzaran la candidatura de Madrid pels JJOO del 2096, o del 3096 si cal, esperava trobar-me afirmacions com que, amb la crisi que tenim, què és això de perdre el temps i els diners de tots amb aquesta aventura catalana. Però, la veritat, el que m’he trobat és el silenci més absolut. No diuen res. A l’ABC, per exemple, és més important la següent notícia: “el legado de Manolete salta del ruedo a las subastas en EEUU”. En La Razón ens informen que “un joven mata al padre de su novia de un puñetazo durante una comida familiar”. El Mundo ens assegura que els governs europeus fan servir impostos molt extravagants: “en el último año se han aprobado tasas contra los alimentos grasos, las flatulencias de las vacas o las sodas”.

Com veieu, han perdut l’ocasió de criticar-nos. Quina llàstima! Quina decepció! Podien haver dit que ningú coneix els Jocs del Mediterrani, que la culpa és del Villarato i la UNICEF, que l’estat espanyol no ha de finançar les festes majors dels catalans o que hem de vendre el Camp Nou per poder pagar les despeses.

Estan perdent la forma? S’oblidaran aviat de nosaltres? Ens volen marginar amb l’oblit? S’estan preparant per dir-nos algun dia ja no t’estic creuant-se de braços i posant morrets tal com fan els nens? Tant els preocupen les flatulències de les vaques?

De moment, callem-nos… shhhhhhh… escolteu el silenci? No hi ha insults… ni menyspreu… sileeeeeeenci… no hi ha retrets… shhhhhh… ei, compte!!! Al Pirineu hi ha moltes vaques!!!! Ja sabeu quin serà el proper impost estatal, oi?


Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s