El professor TATA et cura la impotència

Ahir es va apropar un senyor quan passejava pel carrer i em va donar un petit paper que deia el següent:

PROFESOR TATA. Gran ilustre vidente africano con rapidez, eficacia y garantía. NO HAY PROBLEMA SIN SOLUCIÓN. El maestro Chamán Africano. Gran Medium espiritual mágico, con poderes naturales. 30 años de experiencia en todos los campos de Alta Magia Africanos, ayuda a resolver todo tipo de problemas y dificultades por difíciles que sean: enfermedades crónicas de droga y tabaco, cualquier problema matrimonial, recuperar la pareja y atraer personas queridas, impotencia sexual, amor, negocios, suerte, judiciales, quitar hechizos, depresión y protecciones vida familiares (sic), mantener puesto de trabajo, atraer clientes. Cualquier otra dificultad que tenga en el amor, lo soluciona inmediatamente. La persona que te ha dejado volera (sic) y te seguira como perro y su dueño (sic, per tercera vegada) con resultados positivos y garantizado al 100% de 3 a 7 días como máximo. TODOS LOS DÍAS DE 8:00 h a 22:00 h.

Desconec en què consisteix això de l’anomenada per ell “Alta Magia Africanos”. Però el que més m’intriga és com cura la impotència sexual. T’ensenya una foto de la Duquessa d’Alba? Ah, no. Aquesta tècnica ha de ser necessàriament per a l’ejaculació precoç. Bé, ja que parlem de la núvia d’Espanya… no diu que cura els encantaments?

No em preguntis què vol dir “protecciones vida familiares”. No sé si és un pla de pensions o una mútua. O potser et vol protegir d’aquells familiars que t’amarguen els dinars de Nadal amb els mateixos acudits de cada any.

Tot i així, de tots els targets als que s’adreça, el que té més futur és el de “mantener puesto de trabajo”. El paio ha encertat del tot. Crec, però, que podria treballar més camps com, per exemple, “mantener prima de riesgo por debajo de los 400 puntos”, “evitar la mayoría absoluta de los de siempre” o “lograr que Berlusconi no sea un peligro público con tanto tiempo libre después de su dimisión”.

No obstant, la frase que més m’agrada és la de “la persona que te ha dejado volera y te seguira como perro y su dueño”. Quina metàfora! Li dius això a una ex i et fot una hòstia que et pot provocar que pronunciïs les “s” com Rajoy durant la resta de la vida. Shí… shí… Que, tal com es diu al Facebook, és l’única persona que pronuncia correctament “Bershka”.

M’acomiado amb tots els respectes pel PROFESOR TATA. Treballa des de les vuit del matí fins a les deu de la nit. I és que si ens aixequem molt, molt d’hora, som un país imparable… i sense impotència, ni encantaments! I, a més a més, t’ho garanteix com a màxim fins a set dies. Temps suficient per canviar de barri per si, el que dura, dura, no dura el temps que hauria de durar… dura. M’he fet un embolic, oi?

Per cert, he trobat a internet diferents professors africans que tenen uns currículums semblants. Suposo que han anat a la mateixa universitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s