Una lupa és un allargador de penis?

He llegit una notícia realment interessant a http://diagonales.infonews.com. L’adjunto a continuació:

“Un pontevedrés de Galicia, España, sufrió en carne propia los estragos de las compras vía Internet. Lo que esperaba con ansiedad el día de Reyes, rápidamente se convirtió en decepción e indignación.

El ansiado paquete que con gran expectativa esperaba y llegó a su domicilio, en el que en teoría había un alargador de pene, no resultó otra cosa que un embauque más viejo que la humanidad. Como todo accesorio, en lugar del complejo dispositivo peneano, había solo una lupa.

Días antes, según trascendió ayer, había dado los pasos precisos para adquirir un alargador de pene. La compra no la realizó directamente en un establecimiento comercial, sino que confió en una página web de las muchas que proliferan por la red de redes (…).

Fue el 6 de enero, día de Reyes, cuando el pontevedrés se personó en la Comisaría Provincial. Su intención inicial fue la de interponer una denuncia al entender que estaba siendo víctima de una estafa telemática, extremo que comunicó a los agentes que se encontraban de servicio. Sin embargo, según trascendió ayer, una vez en la sede policial correspondiente, debió pensárselo dos veces, ya que desistió y decidió volverse por donde había venido.

«Técnicamente sería discutible hablar de una estafa porque agrandar, lo que se dice agrandar, es lo que, a fin de cuentas, hace una lupa», reseñó con ironía un funcionario de la Comisaría”.

Us imagineu la cara del paio quan va obrir el paquet? Va captar la ironia? Va fer servir la lupa?

El cas és que a Internet es poden comprar coses realment estranyes. He fet un seriós procés d’investigació (res… he copiat idees en diferents blocs) per trobar les coses més frikys que es poden aconseguir amb una connexió ADSL i una targeta de crèdit. Vet aquí el resultat.

Una samarreta amb la cara d’un gos. La trobareu a Amazon i es diu The Mountain Golden Face Mens T-shirt. Tota una indirecta per quan vegis al teu cap de bon matí.

Testicles de goma. Per 114 dòlars pots aconseguir, també a Amazon, els 3B Scientific W43014 Testicle Self Exam Form. Això serveix per demostrar que els tens ben posats. Si algú posa en dubte la teva presència de genitals te’ls treus i tot solucionat. Em consta que com a pilota de pàdel també funcionen.

Una mena de munyidora molt pràctica. Imagineu que poso veu de Teletienda: és la Simple Wishes Hands Free Breastpump Bra i, també a Amazon (original que sóc) per 22,56 dòlars. Permet a les mames treure’s la llet mentre consulten el mail. Desconec si també serveix per treure-li la mala llet al teu cap quan et vegi amb la merda de samarreta del gos.

En tot cas, si alguna vegada us adoneu que un amic té una lupa nova o, en el pitjor dels casos, un microscopi, no li demaneu d’on l’ha tret. Per si de cas.

Anuncis

2 comments

  1. Montse

    Ui, el segon article em sembla practiquíssim: així els pots posar sobre la taula amb contundència. Provaré això de la lupa amb el sou, a veure si arribo a final de mes amb major alegria 😉

  2. jordi

    Si, la lupa, un allargador de penis VIRTUAL força útil per millorar l’autoestima ….. VIRTUAL. Realitat en una altra.. DMENSIÓ.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s