Els tatuatges més absurds del món

Tot i defensar que qualsevol pot fer amb el seu cos (i fins i tot amb la seva ment) el que vulgui, he de confessar que sempre he sentit una certa animadversió pels tatuatges. Intento deslligar aquest sentiment de tot tipus de prejudicis, però no puc evitar que molts d’ells (no tots) em desagradin.

Tanmateix, pel que no puc evitar una certa estima és per tot allò que converteix el món en un lloc absurd. Quan moltes persones pensen que l’absurd és un dels grans mals de la nostra societat, per a mi resulta tot el contrari. Allò que té vocació d’absurd, il·lògic, irracional o directament estúpid, constitueix una matèria primera fonamental per l’humor. No és sinó la vida una experiència absurda en sí mateixa? Doncs busquem en tot allò que és absurd per convicció una mena de sortida al sense sentit.

Avui he decidit fer una recerca per internet a fi de trobar els tatuatges més absurds. Tots ells constitueixen un petit homenatge al fracàs (errades ortogràfiques, artistes tatuadors sense talent, missatges estúpids escrits en la pell per sempre…). Té això algun significat filosòfic? Potser sí: no patiu per viure una existència absurda. Sempre ens queda l’humor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s