El sexe amb decimals

Un… dos… tres… quatre… cinc… sis… set… vuit… nou… i deu!!! Ei, és veritat!!! No he pensat en el que ens estan fent a la classe mitjana!!! Perquè… tot i que no sigui molt agradable, és sexe, oi?

Ara posem-nos seriosos i llegim el que assegura el diari ARA:

D’acord amb un estudi de l’Institut Kinsey, només un 54% dels homes pensen en sexe com a mínim una vegada al dia, i al voltant d’un 4% hi pensen menys d’una vegada al mes. Alguns estudis revelen que els homes que més pensen en sexe ho fan unes 10 vegades al dia –menys que en menjar o dormir”.

Us ha sorprès el mateix que a mi? Sí? El 4% hi pensen menys d’una vegada al mes? Trobeu alguna explicació científica?

I és que, com es pot pensar en sexe menys d’una vegada al mes? Això què significa? Comences a pensar en la teva veïna amb la què acabes de tenir una conversa a l’ascensor i quan portes el 0,4 d’aquella única vegada que la teva imaginació t’obsequia amb sexe durant el darrer mes apareix el teu àngel “dutxa freda” i t’espatlla la festa?

Ah, que és una estadística? És això de si em menjo un pollastre i tu cap… És a dir, hi ha persones que no pensen mai en sexe? No m’ho crec. També segons les estadístiques tothom veu els documentals de la 2, mentre les belenestebans de torn acabaran sortint a les llistes de milionaris de Forbes.

Perdoni’m, senyor Kinsey, però aquí tothom pensa en sexe. I sinó, com és que suportem retallades, corruptes, inútils i fatxendes sense dir res? I no és perquè siguem els més fogosos de la Unió Europea però sí els que tenim més imaginació. Potser no veiem molins de vent com el Quixot, però sí que puc dir que tenim molt presents a les nostres Dulcineas. Tot i així, sí que pot existir un tipus d’homes que només pensen una vegada al mes en sexe. És quan cobren la mensualitat i una part d’ella la fan servir per afegir al seu Facebook particular a senyoretes que fumen i et parlen de tu.

Anuncis

One comment

  1. Conrad Desvalls

    Parlant d’estadístiques, penso en el que va dir Winston Churchill: -Només me’n refio de les estadístiques que he manipulat- I en qüestions de sexe, els homes, -i les dones també- solen inflar les dades i els percentatges setmanals i mensuals. Però vaig quedar astorat fa dies en veure un reportatge sobre els hàbits sexuals dels homes japonesos: aquí es gira la truita i ara són ells els que diuen tenir mal de cap i eviten tenir relacions fins arribar a una abstinència que voreja el fanatisme. Que els hi passa a determinats homes? Segur que és la política del PP, que inhibeix la trempera.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s