Prefereixen no dutxar-se que quedar-se sense internet

Informació publicada al diari ARA:

Què preferiries? Quedar-te sense dutxa o sense internet? La resposta sembla òbvia, però els resultats d’un estudi sobre hàbits a internet del Boston Consulting Group (un observatori empresarial internacional) dut a terme a diversos països del món mostren una realitat sorprenent.

D’acord amb les dades recollides per aquest grup de treball, un 37% dels xinesos, un 17% dels ciutadans del Regne Unit, un 14% dels russos i un 10% dels alemanys sacrificaria la seva higiene personal per no quedar-se sense connexió a la xarxa”.

Heu anat alguna vegada dins d’un autobús o al metro, quan s’apropa la calor, i la vostra pituitària ha estat agredida per una fortor intensa, profunda i amb la solera d’allò que ha guanyat amb el temps? Heu mirat a esquerra i a dreta per assegurar-vos que no era necessari trucar al Grissom de CSI Las Vegas? La vostra mirada ha col·lisionat amb un rostre brut, o unes ungles de les que porten tota una civilització a sota, o una roba que sembla feta de cartró? Si és així, no us preocupeu. És un geek que ha hagut d’escollir entre internet o una dutxa.

Però més enllà d’estudis del tipus “què passaria si?” la realitat és que no cal donar a escollir entre hàbits higiènics o una altra cosa. Hi ha persones que ja van escollir fa temps. Són ciutadans que tenen por al contacte del sabó amb la seva pell, especialment si està barrejat amb aigua. Pateixen per perdre la seva olor natural, aconseguida amb esforç durant setmanes i setmanes. No volen desprendre’s d’aquell aroma amb personalitat. Es tracta d’una qüestió identitària. Com diria Ortega i Gasset: “jo sóc jo i els meus alerons fètids”. Volen ser les Armes de Destrucció Massives del seu barri, un perill químic amb el què únicament es pot lluitar amb màscares antigas.

Per què ho fan? En quin moment de les seves vides van decidir que una inofensiva ampolla de Sanex podia condemnar les seves ànimes? Són ells els verdaders antisistema? I si són antisistema, per què ho són per sistema?

Si els patiu en llocs públics, eviteu-los. Penseu que poden entrar en autocombustió en qualsevol moment. Mai se sap a què pot portar la combinació de fluids corporals estratificats a la pell durant llargues jornades de calor.


Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s