The newsroom

El dia 11 de setembre Canal + començarà l’emissió d’una sèrie anomenada THE NEWSROOM que recomano amb totes les meves forces. El seu autor és l’Aaron Sorkin, guionista i dramaturg, responsable també de la sèrie El ala oeste de la Casa Blanca.

L’acció de The newsroom se centra en la cadena de notícies ACN i el seu protagonista és Jeff Daniels. Compta també amb el treball de Sam Waterston, Emily Mortimer i Olivia Munn.

La sèrie té humor, tracta notícies reals, aprofundeix en la vessant ètica del periodisme i és molt crítica, tant amb el partit demòcrata com amb el Tea Party. És una d’aquelles sèries que aconsegueix moments televisius realment sublims i que enganxa des del primer capítol. En definitiva, si t’agrada el món del periodisme i de la televisió, aquesta sèrie t’encantarà. Podríem dir, salvant les distàncies, que és el Lou Grant (mítica sèrie) de l’inici de segle.

Per acabar, t’aconsello que miris el vídeo a partir del minut 3:14. El protagonista explica per quina raó els Estats Units ja no són un gran país. Brutal!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s