#DenunciemCamacho

camacho

Benvolguda, o no, Alicia Sánchez Camacho:

 

Fins aquí hem arribat. Ja no puc més. Ja s’ha dit massa. Ja s’ha fet massa. Ja n’hi ha prou. El PP va estar fundat per franquistes. Tothom ho sap. Tu també. El PP està ple de gom a gom de fills, nets, cosins, tiets o germans de falangistes, nostàlgics i simpatitzants del “movimiento”. Tothom ho sap. Tu també. Gent que un cop mort el dictador es va transmutar automàticament en demòcrata i que s’ha subjectat a una Constitució escrita amb l’alè pudent dels militars a la nuca. Una Constitució que els va garantir no ser perseguits pels seus nombrosos crims de guerra i de postguerra. Tothom ho sap. Tu també. Gent que quan perdien els arguments cridaven allò de “usted a mí no me tiene que dar lecciones de democracia”. Tócate lo que no suena. No es van conformar amb el fet d’haver guanyat una guerra. Van voler reprimir, aniquilar, exterminar, esborrar del mapa a tot aquell que no els jurés fidelitat eterna. I ara, tu,  tens els sants ovaris de comparar els independentistes amb els etarres. I et quedes tan ampla. I afirmes que us diem com heu de viure la vostra vida. Vosaltres, que privatitzeu amb el rosari i la creu tots els úters aliens, que imposeu el castellà a cop de Wert, que traieu les senyeres dels edificis públics de Balears, que tanqueu canals de televisió i emissores de ràdio, vosaltres afirmeu que us diem com heu de viure? El que et diré és com viviu. Viviu de puta mare! Des del 39 viviu de puta mare! I us queixeu? Vosaltres que heu fet i desfet, que heu privatitzat empreses públiques que després us han contractat, que heu enganxat amb cola permanent els tres poders de l’estat, que voleu imposar l’amnèsia col·lectiva perquè és l’única manera que trobeu perquè els joves no sàpiguen la merda en la què vau ficar aquest país durant quaranta putos anys, vosaltres sou el darrer reducte de democràcia? 

I tu? Què has fet per Catalunya? Què hem d’agrair-te? Què et devem pels serveis prestats? Què et deu la cultura catalana? I l’esport? I l’economia? Què et devem? De veritat, diga-ho, si us plau! En què has millorat aquest país? Què has fet per Catalunya? Quant has aportat a la llibertat dels catalans, als nostres drets, als nostres símbols? De quina manera has prestigiat la nostra història? Quin milisegon has fet servir per aportar algun valor polític, filosòfic, ideològic o intel·lectual a aquesta societat? Què et devem els catalans per la teva trajectòria parlamentària? Ja t’ho dic jo: res. No et devem res. Zero. Nada. Nothing.

I ara ens dius etarres. Som terroristes. Abans hem estat nazis. Ara som etarres. I demà? Quants dolents us queden per agafar com a metàfores? Quanta Història sabeu perquè la mentida sobre la què edifiqueu la vostra manca d’arguments trobi noves formes de maldat per comparar-les amb el procés català?

Ja n’hi ha prou. Fins aquí hem arribat. No teniu dignitat, ni vergonya. Sort que dueu data de caducitat a l’envàs. Comença el compte enrere. 

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Anuncis

11 comments

 1. Kenneth Peiruza

  És un text molt bo. Ens ha agradat molt membres de Pirates de Catalunya. Voldríem publicar-ho, i citar-ne degudament l’autoria. És teu/vostre?

  Merci!

 2. Retroenllaç: Sóc viral… crec | Societat Anònima
 3. Retroenllaç: Sóc viral… crec | Des de la Mediterrània
 4. Luisa Seoane Rey

  Breu, precís, més aviat, exacte, en una paraula, rodó. Gràcies, ho vaig llegir per ahí i et vaig buscar per felicitar i donar-te les gràcies directament. Salut, germà, siguis qui siguis.

 5. Retroenllaç: Carta apòcrifa a Alícia Sànchez Camacho | Cathalonia