Un altre cop… Marhuenda

mar

Benvolgut, o no, Marhuenda:

Estàs nerviós. Et veig més blanc de l’habitual. La teva papada tremola al ritme d’un pasodoble antic mentre el teu tupè s’ho mira tot amb desgana. Se t’acaba el negoci. Les vendes del teu diari tenen menys futur que Wert en un esbart dansaire. Catalunya decidirà. Espanya es reinventarà. I tu? Què faràs? Quins dolents trobaràs per construir el teu relat diari de farses, mentides i apocalipsis en format fachamascope? Cap a quina direcció anirà la teva manca de rigor i de professionalitat periodística quan no tinguis més enemic que la teva indecència?

Vam cometre l’error de donar-los Educació i TV3”. Molt bé! Gràcies, Freud! Visca el subconscient i la mare que el va parir! Gràcies, Jung! Gràcies, psicologia moderna! Això és un selfie ideològic en tota regla! Ni Jennifer Lawrence, ni Hope Solo… qui s’ha quedat en pilotes és Paco Marhuenda. ¡Ay, Dios mío! ¡Ay, Dios mío!

En primer lloc, per què parles en plural?

En segon lloc, qui sou “nosaltres”?

En tercer lloc, qui us creieu per autoescollir-vos com els que donen o no donen?

En quart lloc, quina por teniu de que els catalans gestionem les NOSTRES escoles i el NOSTRE sistema educatiu?

En cinquè lloc, quina por teniu que existeixi una televisió PÚBLICA catalana que parli de nosaltres i que s’adreci a un públic català on, per a més ironia, les minories parlamentaries com PP o C’s surten més que afavorides en quant a presència que altres formacions amb més diputats?

I no. No fas classes a la Universitat Autònoma per no ser independentista. Si no tens el privilegi de treballar a la universitat pública catalana és perquè el teu nivell d’ètica està molt per sota del que s’ensenya en qualsevol universitat de prestigi. No t’equivoquis.

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Anuncis