Carta a Carme Chacón

1414163967655

Benvolguda, o no, Carme Chacón:

Trobo d’allò més oportú donar l’enhorabona a una jugadora de FUTBOL pels èxits del bàsquet femení espanyol. A això li diuen economia narrativa. En una sola piulada quedes bé amb dos esports a la vegada. Bé… potser alguns creuen que quedes malament per no tenir ni idea ni de futbol, ni de bàsquet, però, al final, hom pot ser optimista o federalista… vull dir… pessimista. No sé en què estava pensant.

El cas és que em sembla molt positiu que els polítics tingueu aquesta dèria per quedar bé amb tothom. Ja saps: esportistes, escriptors, cuiners, periodistes, gent que vol votar en condicions i no pot… Ups, bé… potser no sempre és fàcil quedar bé amb tothom. De fet, creus que estic a temps per agafar una pilota de futbol, entrenar-me i que em felicitis per jugar a bàsquet? O millor encara, creus que puc agafar una papereta, ficar-la en una urna, participar en un procés democràtic i que em felicitis per trencar Espanya?

Ja, ja sé… Va ser un lapsus. Ja, ja sé… sóc molt dolent, demagògic, cínic i tot allò que ens dieu als independentistes. Vinga, va… perquè no t’enfadis vull donar-te l’enhorabona a tu també:

Enhorabuena a @carmechacon! Nuestro socialismo femenino sigue haciendo histeria! Que no pare!

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Advertisements