Una KKK de wifi

20150519_220436

Benvolgut, o no, Ismael:

Estic indignat. No pot ser. Que en la vostra propaganda electoral comenceu mentint, no és una bona carta de presentació per a PxC. El vostre eslògan és “Primer els de casa”. S’hauria de veure a quina casa feu esment: si és la vostra, o la nostra, o si és Europa, o el món, o la Via Làctia. En tot cas, no us escric per comentar aspectes tan obvis com que aquí són tots, benvinguts, passeu passeu, de les tristors en farem fum, a casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú. En realitat, us escric per fer un petit comentari sobre la incoherència de les vostres propostes. Per començar dieu en un punt del vostre programa que “primer els de casa perquè les famílies de casa han de ser les primeres en rebre les prestacions socials com ajuts, beques, feina (sic) o habitatge”. Per cert, això de “feina” no és una prestació social, és més aviat un miracle, un efecte òptic que de tant en tant el mercat laboral s’entesta en oferir.

El que m’indigna profundament és que assegureu que instal·lareu punts de wifi gratuïts en tots els barris. Ah, us he agafat!!! Mentiders!!! I com fareu perquè cap immigrant es connecti al wifi? Creareu patrulles KKK style que vigilin si els magrebins connecten els seus mòbils o ordinadors a la xarxa wifi? No ho havíeu pensat, oi? És que ser racista és molt dur. Has d’estar pendent de tot. Has de comptar amb números romans perquè els que fem servir ara són d’origen àrab. No pots escoltar rock perquè el rock ve del blues que el van inventar els negres del delta del Mississippi. No pots gaudir del teu equip de futbol perquè segurament està ple d’argentins o brasilers. I, és clar, si ets del Barça no li pots dir a Messi que deixi de xutar penals perquè “primer els de casa”. Tampoc pots fer servir roba de seda, ni cap brúixola, ni paper, perquè són aportacions de la cultura xinesa al món.

En resum, si voleu tenir molts votants, el primer que heu de fer és oblidar-vos d’instal·lar cap punt de wifi gratuït. La gent pot tenir la temptació de connectar-se al món. Llavors pot ser que s’adonin que el concepte “primer els de casa” és molt relatiu en el segle XXI, que potser en el feudalisme podia colar, però que ara som la barreja perfecta d’un munt de civilitzacions. Us interessen els analfabets vocacionals. Són els vostres millors aliats. Amb ells segur que les vostres propostes tenen èxit.

Em pots seguir al Twitter @blogsocietat i també al Facebook

Anuncis