De gran vull ser paradís fiscal/De mayor quiero ser paraíso fiscal

bor

 

De gran vull ser paradís fiscal. Jo no vull ser autònom, ni tenir nòmina. No vull treballar en cap empresa per compte d’altri. Tampoc vull arriscar els meus estalvis en encetar una petita empresa amb una gran idea. El que necessito és amor, grans dosis d’amor per saber que sóc important. Per aquest motiu, i d’altres menys confessables, vull ser paradís fiscal.

Si ets un paradís fiscal et relaciones amb persones molt importants: empresaris d’èxit, esportistes, cineastes, banquers, polítics… Fins i tot, et relaciones amb la noblesa i amb aquells que tant i tant defensen la monarquia, i la unitat de la pàtria, i els valors de la democràcia, i la societat del benestar i… los motivos de honda satisfacción. Si ets un paradís fiscal tots t’afalaguen amb els seus afectes. I tant se val si estàs a prop o lluny. Potser no parlen gaire de tu però sempre saps que ets el seu objecte de desig, un cobejat indret on depositar somnis amb el permís d’una moral feta a mida.

De gran vull ser el millor paradís fiscal. A mi no em va això d’estudiar la meitat de la meva vida i treballar la resta. No tinc cap intenció de pagar impostos. Els impostos són per aquells que no són llestos i jo sóc molt llest. Vull ser paradís fiscal per ser lliure. Sense lleis que t’encaixen en un sistema, sense principis ètics que només aconsegueixen tacar-te amb la responsabilitat i la culpa. No seré jo qui canviï una vida d’avarícia per una vida d’esforç.

De gran, quan la innocència sigui un conte ple de colors que vagament recordes de la teva infantesa, vull ser paradís fiscal. Perquè aquells que confien en tu són grans patriotes. Els millors patriotes. Alguns dediquen tota la seva existència a donar voltes i voltes a la meravellosa experiència de ser espanyol. I jo ho vull provar. Vull ser paradís fiscal perquè tots els patriotes espanyols m’estimin. Ja estic fart de que m’insultin pel fet de no pensar el mateix que ells. Vull el seu amor incondicional, sincer, ple de petons i carícies. Vull sentir-me especial i que els invisibles fils de la necessitat mútua ens lliguin a un futur ple de felicitat.

Jo de gran vull ser paradís fiscal.


 

De mayor quiero ser paraíso fiscal. No quiero ser autónomo, ni tener nómina. No quiero trabajar en ninguna empresa por cuenta ajena. Tampoco quiero arriesgar mis ahorros en montar una pequeña empresa con una gran idea. Lo que necesito es amor, grandes dosis de amor para saber que soy importante. Por este motivo, y otros menos confesables, quiero ser paraíso fiscal.

Si eres un paraíso fiscal te relacionas con personas muy importantes: empresarios de éxito, deportistas, cineastas, banqueros, políticos… Incluso, te relacionas con la nobleza y con aquellos que tanto y tanto defienden la monarquía, y la unidad de la patria, y los valores de la democracia, y la sociedad del bienestar y… los motivos de honda satisfacción. Si eres un paraíso fiscal todos te halagan con sus afectos. Y da igual si estás cerca o lejos. Quizás no hablan mucho de ti pero siempre sabes que eres su objeto de deseo, un codiciado lugar donde depositar sueños con el permiso de una moral hecha a medida.

De mayor quiero ser el mejor paraíso fiscal. A mí no me va eso de estudiar la mitad de mi vida y trabajar el resto. No tengo ninguna intención de pagar impuestos. Los impuestos son por aquellos que no son listos y yo soy muy listo. Quiero ser paraíso fiscal para ser libre. Sin leyes que te encajan en un sistema, sin principios éticos que sólo consiguen mancharte con la responsabilidad y la culpa. No seré yo quien cambie una vida de avaricia por una vida de esfuerzo.

De mayor, cuando la inocencia sea un cuento lleno de colores que vagamente recuerdas de tu niñez, quiero ser paraíso fiscal. Porque aquellos que confían en ti son grandes patriotas. Los mejores patriotas. Algunos dedican toda su existencia a dar vueltas y vueltas a la maravillosa experiencia de ser español. Y yo lo quiero probar. Quiero ser paraíso fiscal para que todos los patriotas españoles me quieran. Ya estoy harto de que me insulten por el hecho de no pensar el mismo que ellos. Quiero su amor incondicional, sincero, lleno de besos y caricias. Quiero sentirme especial y que los invisibles hilos de la necesidad mutua nos aten a un futuro pleno de felicidad.

Yo de mayor quiero ser paraíso fiscal.

Àlex

Em pots seguir al Twitter @blogsocietat i també al Facebook

 

Anuncis