El dia que l’Albert Rivera es va adonar que no era ministre

albert-rivera-lider-de-ciudadanos

Benvolgut, o no, Albert:

S’ha confirmat: no seràs vicepresident… ni ministre… ni subsecretari de no sé què… ni president del club de fans de Rajoy… ni cheerleader del PP… ni tan sols li faràs els cafès a la Soraya… sniff… sniff… I ara què? Després del teu tour Spanish TV I’m alive fent bolos en format acústic per tots els platós i després de ser el fill predilecte de l’IBEX 35, ara anomenat IBEX 35 y el catalán de La Sexta, què et queda? Després de fer de Cupido de la unitat d’Espanya i de llençar fletxes d’amor fraternal entre els pobles, després d’ensenyar a pescar els andalusos, després d’haver deixat la caixa de la botigueta a la Inés per veure món en plan Willy Fog soy español, lo, lo, lo… quin és el teu paper en la política espanyola?

Has de demanar alguna cosa a canvi, Albert. No ho sé… una subscripció gratuïta a la revista de l’Exèrcit, una polsera amb els colors de la bandera d’Espanya, una foto dedicada del Montoro, una targeta obsequi de l’iTunes per baixar-te el “Cagadas de Rajoy 2016”… Demana alguna cosa a canvi! És que si no la gent pensarà que t’has baixat els pantalons a l’alçada dels turmells i que has començat a caminar com un pingüí a canvi de res. Bé… a canvi de res, potser no. Segurament els teus fans et veuran com una mena de Cid Campeador amb jerseis de marca, disposat a defensar aquella cosa tan etèria anomenada unitat d’Espanya, també coneguda com “si no te gusta, te jodes y bailas. Mira tu DNI”.

Què ens espera ara? Potser que el PSOE recuperi el que li queda de dignitat i que voti en contra de les propostes de llei del PP. Potser que el Pablo Iglesias et recordi dia sí i dia també el teu recolzament a “Mr. No Me Hables de Sintaxis Cuando Improviso”. Potser que votis sempre al costat del PP i que no serveixi de res sense majoria absoluta. Potser que el PP governi a cop de decret llei per no passar pel Congrés. No ho sé… ja ho veurem. El cert és que, si vols una cartera semblant a la de ministre, hauràs d’esperar al programa de punts de La Caixa. Bé… com és de l’IBEX 35 potser el tema s’accelera en el teu cas.

#Àlex_Ribes

Em pots seguir a

logotw  Twitter @blogsocietat 

Unknown Facebook

poster

El llibre del BLOG SOCIETAT ANÒNIMA ja és a la venda en diferents webs (FNAC, La casa del llibre, Laie, Amazon, p.ex.) i a les millors llibreries (que són aquelles que tenen el llibre, obviament). Si no el trobeu, el podeu demanar al vostre llibreter. 

Anuncis