Pero mira cómo beben los peces del Caudillo

cznsfbkxeaag_jc

Benvolgut, o no, PP:

Us escric perquè em preocupa l’estat de salut de l’Arcàngel Sant Gabriel a la vostra felicitació de Nadal. El veig una mica desmillorat, com si la vida no l’hagués tractat bé. De fet no sé com la Verge Maria li deixa estar al portal mentre arriben els Reis Mags. Jo l’amagaria una mica al costat, no fos cas que el petit nen Jesús tingués la temptació de mirar cap a dalt.

I és que, que quedi entre nosaltres, té una cara de fatxa que tira cap enrere. Sempre havia estat pintat amb ales i una mena de pau angelical al seu rostre. Al cap i a la fi, ve per donar una bona notícia del tipus “españoles, Franco ha muerto”. En canvi, aquest arcàngel us ha quedat altiu, prepotent i, a sobre, envoltat del cartell “una, grande y libre”, com si fos l’anunci de la nova compresa XXL per a menstruacions abundants.

No ho sé… crec que us ha quedat una felicitació nadalenca massa heterodoxa. Això de dibuixar arcàngels que semblen àligues franquistes… és… és… una mica fatxa, oi? Forma part de l’Operació Diàleg o és que el vostre community manager ha patit un atac de nostàlgia en plan nadala “pero mira cómo beben los peces del Caudillo”?

Això de felicitar el Nadal s’ha posat complicat. Que li diguin als Reis. No als de l’or, la mirra i l’encens. Faig esment als de l’Hola, el Lecturas i l’ABC. Els Reis… ja saps… els que quan envies una foto seva en jpeg a la paperera de l’ordinador tens la sensació de que en cinc minuts entrarà la Guardià Civil a casa teva per saber si ho has fet amb un somriure a la cara. Dic això de la felicitació de Nadal dels Reis perquè l’han fet en castellà i en anglès. Res de català, gallec o euskera. No deuen ser llengües espanyoles. Os és que potser volen felicitar el Nadal als gibraltarenys.

Doncs res… com diria el Sergio Ramos: Morry Crismas and Jappy Niu Year. I si feu cagar el tió… que tingui la cara del Franco, si us plau. Pot ser divertit. Caga tió… referèndum d’autodeterminació…

#Àlex_Ribes

Em pots seguir a

logotw  Twitter @blogsocietat 

Unknown Facebook

poster

Anuncis