La McRevolució del PP

mcdonalds

Benvolgut, o no, Gabriel:

Enhorabona! Això és tenir fusta de líder! Què dic fusta de líder? Ànima de Nugget amb Patates Deluxe! Per això et van escollir president del PP de Terrassa. Està molt bé. De veritat. Cautivo y desarmado el ejército rojo y de veganos, han alcanzado las tropas sus últimos objetivos: un McMenú amb beguda i patates grans.

És tota una declaració d’intencions per defensar el neoliberalisme. No es veia aquesta actitud radical i transgressora des de que Aznar va posar els peus sobre la taula del Bush. Buahhh!!! Impressionant!!! És aquesta valentia la que caracteritza l’acció política del PP i la que li dóna tants i tants vots a Catalunya… tants ajuntaments… tants escons al Parlament… Són aquestes performances les que transformen la societat. La revolució de l’hamburguesa! Res comparable al 1789 o al 1917. Ni la Bastilla, ni el Palau d’hivern: el McDonald’s de la Rambleta del Pare Alegre. Sí, senyor! M’agradaria veure les cares dels “comunistas rancios-radicales y anti-sistema” amb la seva amanideta d’enciam i pastanaga, mentre tu et fots entre pit i esquena una hamburguesa. Radical! Que ets un radical!

Pobre Milton Friedman. Mai va tenir la idea de fer una conferència en un McDonald’s o que el seu primer llibre al 1953 fos Essays in Positive Economics and the benefits of hamburgers (thanks cholesterol). Però tu has trencat esquemes i has posat el neoliberalisme en el lloc de la Història que li correspon: amb ketchup, ceba, enciam i un munt de calories revolucionàries, tipus Lenin, però amb Ronald McDonald’s d’inspiració ideològica.

S’obren nous camins per a la doctrina capitalista del PP: el WhoPPer, la PPepsi, els preservatius PPrime… “Son los preservativos los que eligen a la…”. Bé, deixem-ho.

#Àlex_Ribes

Em pots seguir a

logotw  Twitter @blogsocietat 

Unknown Facebook

targeta

Anuncis