Qui soc

No soc periodista. No guanyo diners amb el blog. No em dedico professionalment a escriure. Simplement opino, imagino, penso, somio, escric. Si no t’agrada, crea tu un altre blog i fes el mateix: opina, pensa, somia, escriu. 

 

BENVOLGUT, O NO (Viena Edicions) un recull de respostes a la intolerància present a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Twitter: @blogsocietat

Benvolgut, o no

 

 

 

14 comments

 1. temuvmg

  Bones! Volia donar-te les gràcies per fer aquest blog, perquè venint per la carta del peces-barba he arribat a la teua categoria de cinema i tot plegat, després d’haver llegit bastant, m’ha agradat molt 🙂

  • Àlex

   Hola, Àlex:

   Moltes gràcies pel teu comentari. Ja fa temps que m’amago una mica en l’anonimat per qüestions laborals. Tanmateix, espero que segueixis llegint aquests humils articles. Salut!!!

 2. Peret Folch

  Alex,
  La Carta-trujil genial (el problema és si ho entendrà tot …inclosa la part en castellà), no t’amaguis més per qüestions laborals !!
  Espero que algún día tindrem un país on no caldrà amagar-se
  Pere Folch
  economista i advocat
  http://www.unilaw.cat

 3. Montse Medalla

  Ui, em sembla que arribo tard… tots els comentaris que tens són del 2013 (ah, no, que el de l’Arnau és del gener de 2014)… bé, no importa, amb el teu permís “em quedo”. Vull dir, vaig llegint, eh? No em faràs pagar, per fer-ho, veritat? Gràcies, molt amable!

  Salutacions cordials des del meu mar.

  • Àlex

   Gràcies per visitar aquest humil blog on ajunto paraules, idees i més d’una parida. Benvinguda. :-))

 4. Joan Josep Gutiérrez

  He anat a parar a la teva Carta al ejército de la ignorancia i m’ho he passat molt bé. D’aquí he anat llegint altres cartes que he trobat molt explícites i iròniques. He compartit algunes entrades. Felicitats!

 5. Vicenç Galera Torres

  Hola Aleix, la publicaciò a la Camacho es un pal, li has fotut ben be a la cresta, li has cantat les quaranta amb bastos, et felicito ben cordialment.
  Tinc un amic que es diu Fordacell que te una ploma incisiva com tu,ell publica a un país de centre américa i el seu taranná (com el meu) es demócrate, catalaniste i antifeixiste.
  Amb el teu permis publicaré aques escrit, suavitzant alguens paraules.
  Gràcies.
  Vicenç